Vill du lista ditt företags kundtjänst på Kundtjänster.com?

Vi förstår dig, det är ett smart beslut!

Varför är det ett smart beslut?

Kundtjänster.com är Sveriges ledande sökmotor för kundtjänster med tusentals svenska kundtjänster i sin databas och över 70000 besökare varje månad. Våra besökare tycker att det är krångligt att hitta kontaktuppgifter till olika företag på nätet och de vet att via Kundtjänster.com hittar de rätt kontaktuppgifter snabbt och enkelt. Dessutom är Kundtjänster.com översatt till engelska och underlättar ytterliggare för de som inte är svensktalande. Utöver detta hjälper Kundtjänster.com till att snabbare indexeras hos sökmotorer som Google, Bing och Yahoo med vår starka trovärdighet hos sökmotorerna.

En annan populär funktionalitet bland våra kunder är att ifall er webbsida skulle gå ner kan era kunder fortfarande hitta ert kundtjänstnummer genom vår tjänst. Detta leder till bättre kundservice eftersom att era kundtjänstarbetare kan förklara varför er webbsida är nere.

Vad kostar tjänsten och hur fungerar betalningen?

Det kostar 199 SEK per år ex moms och betalningen sker via Payex direktbetalning med betal- eller kreditkort. Efter ett år skickas en ny faktura och tjänsten sägs automatiskt upp om man väljer att inte betala fakturan.

Mer info om PayEx på deras webbsida: www.payex.se

Allt detta låter fantastiskt! Hur går jag med?

Du fyller i uppgifter om ert företags kundtjänst i formuläret nedan och går vidare till Payex direktbetalning. När vi har fått in din betalning publicerar vi företagsuppgifterna på Kundtjänster.com inom 24 timmar och du får ett bekräftelsemail.

Information om er kundtjänst
Öppettider för kundtjänst (frivilligt)

FaktureringsinformationVerifiera att du inte är en bot