Kontakta SL Kundtjänst och kundservice

På den här sidan hittar du information om SL kundtjänst / kundservice. Du kan enkelt hitta telefonnummer hitta telefonnummer, öppettider och betyg för SL kundtjänst kundservice och support.

Telefonnummer och öppettider för SL kundtjänst kundservice och support

Webbsida

Telefonnummer:
08-600 10 00

Måndag: Dygnet runt
Tisdag: Dygnet runt
Onsdag: Dygnet runt
Torsdag: Dygnet runt
Fredag: Dygnet runt
Lördag: Dygnet runt
Söndag: Dygnet runt

Är någon information inte uppdaterad? Hjälp oss gärna att uppdatera den på vår uppdateringssida!

Ditt betyg för: SL kundtjänst
Andras betyg för SL Kundtjänst Kundservice

Betyg: 2.47 Totalt: 11 röster

Mer information om SL

SL är en förkortning på Storstockholms Lokaltrafik och är det företag som kör kollektivtrafiken i Stockholmsområdet. SL hette förut Stockholms Spårvägar som startades redan 1915. Stockholms Spårvägar försökte avprivatisera kollektivtrafiken i Stockholm och började på 1920-talet att köpa upp privata bussföretag. SS var med och öppnade den första delen av Stockholms tunnelbana, år 1950. 1993 började SL att använda fristående företag för drift och underhåll av de olika transportsystemen i deras ägo. Exempelvis bussarna ägs och drivs av andra företag medans tågen ägs av SL.

SL kundtjänst / kundservice

SL kundtjänst har riktigt bra öppettider då du kan nå dem via telefon och e-post dygnet runt. Du kan även nå SL kundservice via facebook , där är det mer begränsade tider och brukar bara vara dagtid. SL kundtjänst hänvisar till telefon för att få snabbast svar. Har du synpunkter så kan du dock använda dig av kundtjänstens kontaktformulär. SL kundservice har även något som de kallar för trygghetscentralen och de har telefonnummer 020 120 25 25. Trygghetscentralen ansvarar mer för tillgängligheten för din resa, beställning av ledsagning eller frågor om funktionsnedsättning. Om du har tappat bort något kan du kontakta SLs kundtjänst och se om de har fått in något på deras hittegods avdelning. Tänk på att hittegodsavdelning på kundservice får in ca 300 föremål per dag så var nogrann när du beskriver vad du har tappat.