Kontakta Nordea Kundtjänst och kundservice

På den här sidan hittar du information om Nordea kundtjänst / kundservice. Du kan enkelt hitta telefonnummer hitta telefonnummer, öppettider och betyg för Nordea kundtjänst kundservice och support.

Telefonnummer och öppettider för Nordea kundtjänst kundservice och support

Webbsida

Telefonbanken:
0771-22 44 88

Spärra kort:
08-402 57 10

Internetsupport:
0771-42 15 16

Måndag: Dygnet runt
Tisdag: Dygnet runt
Onsdag: Dygnet runt
Torsdag: Dygnet runt
Fredag: Dygnet runt
Lördag: Dygnet runt
Söndag: Dygnet runt

Är någon information inte uppdaterad? Hjälp oss gärna att uppdatera den på vår uppdateringssida!

Ditt betyg för: Nordea kundtjänst
Andras betyg för Nordea Kundtjänst Kundservice

Betyg: 4.53 Totalt: 66 röster

Omdömen för Nordea kundtjänst (3)

Betyg:
8 av 10

Rune Adolfsson:

Mycket bra service. Det enda dåliga är den långa väntetiden på ca 20 minuter, Onödigt lång. Rune A

2015-10-26 18:27:00

Betyg:
1 av 10

Tomas Lindström:

Patetiskt! Om man har klagomål på Nordea uppmanas man e-maila [email protected] Det visar sig att e-mails till denna adress inte går fram! För många klagomål? Orkar inte lyssna på era kunder längre? Jag röstade med fötterna, flyttde alla mina konton till HSB. Lycka till Nordea. Hoppas ni går i konkurs!

2015-08-21 18:38:00

Betyg:
1 av 10

Alex:

Svarar aldrig, ringt 10ggr och 30min mellanrum mellan gångerna

2015-05-23 13:23:00

Företaget Nordea

Nordea en bank som finns i hela norra Europa. Banken är ett resultat av lyckade ihopslagningar och förvärv av de finska, danska, norska och svenska banker i Merita Bank, Unibank, Kreditkassen och Nordbanken som ägde rum mellan 1997 och 2000. De baltiska länderna och Polen betraktas idag som en del av hemmamarknaden. Största aktieägare i Nordea är Sampo, ett finskt försäkringsbolag med cirka 20% av aktierna. Nordea är noterat på flera nordiska börser b.la Köpenhamnsbörsen, Helsingforsbörsen och Stockholmsbörsen. Nordea har sitt huvudkontor i Stockholm och har mer än 1.400 filialer runt om i Europa. Banken finns idag i hela 19 länder. Nordeas internetbank är en av världens största med över 6 miljoner användare. Som bank i Sverige har Nordea både företag och privatpersoner som kunder. Det finns en del roliga historier om Nordea , några som de själva skyltar med och några som går ryktevägen. Nordea själva gillar att nämna att HC Andersen var en av de första kunderna runt 1820. En annan rolig historia är att den första kunden hos Christiania Kreditkasse(del av Nordea) fick låna pengar med en annorlunda säkerhet. Han lämnade 4000 liter brännvin som pant för lånet.

Nordea kundtjänst kundservice och support

Nordea kundtjänst levererar inga dåliga öppettider. De har nämligen öppet dygnet runt på sin telefonbank. Via telefonbanken kundservice kan du få personliga råd dygnet runt och du sköter enkelt dina vardagsärenden via Nordeas automatiska talsvarstjänst. Detta räcker inte för Nordea, de har även kundtjänst via facebook och e-post där du också kan få svar på dina frågor dygnet runt. På Nordea s kontaktsida för kundtjänst finns en hel del olika avdelningar att kontakta beroende på vad du behöver hjälp med. I och med att företaget är iblandat i en hel del olika branscher med både företag och privat personer, får du som kund väldigt många alternativ. Nordea kundtjänst finns för internetbanken, aktiehandel, spärrservice och plusgiro. Likt många andra företag är deras kundservice uppdelad i företag och privatperson så att det gäller att klicka rätt, för att få rätt nummer. På Nordeas kundservice finns även information om hur du hittar till bankkontor nära dig. Det kan vara bra , speciellt på dagar när det kan vara avvikande öppettider.