Kontakta SEB Kundtjänst och kundservice

På den här sidan hittar du information om SEB kundtjänst / kundservice. Du kan enkelt hitta telefonnummer hitta telefonnummer, öppettider och betyg för SEB kundtjänst kundservice och support.

Telefonnummer och öppettider för SEB kundtjänst kundservice och support

Webbsida

Telefonnummer:
0771-365 365

Måndag: Dygnet runt
Tisdag: Dygnet runt
Onsdag: Dygnet runt
Torsdag: Dygnet runt
Fredag: Dygnet runt
Lördag: Dygnet runt
Söndag: Dygnet runt

Är någon information inte uppdaterad? Hjälp oss gärna att uppdatera den på vår uppdateringssida!

Ditt betyg för: SEB kundtjänst
Andras betyg för SEB Kundtjänst Kundservice

Betyg: 5.6 Totalt: 21 röster

Information om SEB

SEB är en svensk bank som riktar sig till företag, institutioner och privatpersoner. SEB har sitt huvudkontor i Stockholm och verksamheten omfattar främst banktjänster, men SEB har också en lyckad livförsäkring och de äger även Eurocard. SEB köpte svenska försäkringsbolaget Trygg-Hansa år 1997. Det är nu integrerat med SEBs livförsäkringsverksamhet. Skadeförsäkringsdelen såldes senare. SEB har idag över 2.900 stora företag och institutionella kunder, 400.000 små och medelstora företag och mer än 4 miljoner privatkunder. Företaget har ca 16,000 anställda och hälften finns över utanför Sveriges gränser.

SEB kundtjänst support och kundservice

SEB kundtjänst är en av få kundtjänster som har öppet dygnet runt. De måste ge deras kundservice ett högsta betyg för tillänglighet. På SEB kundservice webbsida finns en hel del olika telefonnummer till olika avdelningar av kundtjänsten. Dock så har de ordnat så att kundservicen har en egen växel ifall du inte vet vilken avdelning du ska vända dig till. Avdelningen för teknisk support är till för tekniska frågor om exempelvis till internetbank eller mobilappar. Kundtjänsten för kort är till för olika bankkorts frågor som exempelvis eurocard eller vanliga visar/mastercard frågor. SEB har även en separat kundtjänst för försäkringsfrågor. Som på alla andra banker kan du även spärra ditt bankkort via kundservicen spärrservice. SEB är även uppdaterade med sin kundservice och kör via facebook och twitter.